Klein na Masters v Madride do hlavnej, Šramková končí, Schmiedlová do 2. kola

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Klein na Masters v Madride do hlavnej, Šramková končí, Schmiedlová do 2. kola
Schmiedlová nie je v súboji s Keninovou favoritkou.
Schmiedlová nie je v súboji s Keninovou favoritkou.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. apríla?

21:00 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Madride. V úvodnom kole vyradila Američanku Sofiu Keninovú 6:2, 6:4. Jej ďalšou súperkou bude ôsma nasadená Tunisanka Ons Džabúrová. Čítajte viac.

18:39 - Hlavnú časť si na madridskej tisícke nezahrá Rebecca Šramková. Slovenka uhrala proti Američanke Hailey Baptisteovej za 62 minút iba dva gemy a vo finále kvalifikácie prehrala 2:6, 0:6.

12:48 - Darilo sa aj slovenskej dvojke Jozefovi Kovalíkovi. Ten začal svoje pôsobenie na challengeri v Ríme triumfom 4:6, 7:6, 6:2 nad Španielom Nikolásom Sánchezom Izquierdom za 2 hodiny a 37 minút. V druhom kole bude nasadená štvorka čeliť Britovi Billymu Harrisovi.

12:33 - Slovák Lukáš Klein postúpil do hlavnej súťaže na antukovom turnaji ATP Masters 1000 v Madride. Vo finálovom druhom kole kvalifikácie vyradil piateho nasadeného Thiaga Agustína Tiranteho z Argentíny za 82 minút 6:3, 6:3.

11:45 - Novak Djokovič získal piatykrát cenu Laureus pre najlepšieho športovca sveta, čím vyrovnal rekord Rogera Federera. Aktuálny líder rebríčka sa v uplynulej sezóne dostal do finále všetkých štyroch grandslamov a tri z nich vyhral. Okrem toho majiteľ 24 grandslamových trofejí ovládol Turnaj majstrov a niekoľkokrát opäť prepísal históriu bieleho športu.

10:40 - Antukový Masters v Madride bude prvým podujatím na okruhu ATP, na ktorom sa Rafael Nadal predstaví 20-krát. Prvýkrát sa na tomto turnaji objavil v roku 2003, keď ako 16-ročný tínedžer dostal od organizátorov divokú kartu.

10:37 - Viktória Hrunčáková poľahky postúpila do druhého kola na turnaji W50 v gruzínskej Lopote. Slovenka a nasadená dvojka podujatia zdolala za 81 minút Ukrajinku Mariu Podurajevovú 6:3, 6:3.

08:00 - V španielskom Madride bude v utorok na tisícke finišovať finále kvalifikácie, v ženskom pavúku sa navyše začne aj hlavná súťaž. Kým boje o ňu budú zvádzať Slováci Lukáš Klein (od 11:00 proti Argentínčanovi Thiagovi Agustínovi Tirantovi) a Rebecca Šramková (najskôr od 17:00 proti Američanke Hailey Baptistovej), v hlavnej fáze sa najskôr od 16:15 predstaví Anna Karolína Schmiedlová v súboji dvoch nenasadených hráčok s Američankou Sofiou Keninovou.