Tabilo prvým víťazom z Čile po 17 rokoch, Lehečka a Navarrová s premiérovými titulmi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tabilo prvým víťazom z Čile po 17 rokoch, Lehečka a Navarrová s premiérovými titulmi
Tabilo sa ideálne naladil na Grand Slam.
Tabilo sa ideálne naladil na Grand Slam.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 13. januára?

21:20 - Dostať sa do finále a hrať s Djokovičom. Dravý Alcaraz chce tretí grandslamový titul.

18:45 - Od Swiatekovej po Schmiedlovú. Päť žien, ktoré sa na Australian Open oplatí sledovať.

16:00 - Kleina čaká premiéra na Australian Open: V Austrálii sa mi hrá dobre.

13:02 - Zápästie je v poriadku. Sezónu chcem začať triumfom v Austrálii, hlási Djokovič.

11:01 - Jelena Ostapenková triumfovala na turnaji WTA v austrálskom Adelaide. Ako šiesta nasadená hráčka vyhrala vo finále nad Dariou Kasatkinovou z Ruska v dvoch setoch 6:3 a 6:2. Pre lotyšskú tenistku je to siedmy singlový titul na profesionálnom okruhu v kariére.

09:12Jiří Lehečka oslavuje prvý titul na okruhu ATP v kariére. Vo finále turnaja v Adelaide zdolal Brita Jacka Drapera v troch setoch 4:6, 6:4 a 6:3, keď vo viac ako dvojhodinovej bitke otočil skóre po prvom prehranom sete. Deň pred štartom grandslamového Australian Open, na ktorom český tenista vlani došiel až do štvrťfinále, tak ukázal, že má na začiatku sezóny opäť kvalitnú formu.

06:10 - Podujatie WTA v Hobarte sa stalo korisťou Emmy Navarrovej. Pre turnajovú dvojku to je premiérové prvenstvo na okruhu. Američanka uspela v boji o titul proti Elise Mertensovej, belgickú súperku pokorila v takmer trojhodinovom zápase 6:1, 4:6 a 7:5.

03:49 - Mužský turnaj ATP v Aucklande ovládol Alejandro Tabilo. Tenista z Čile si vo finálovej bitke poradil s japonským protivníkom Tarom Danielom za hodinu a 38 minút po setoch 6:2 a 7:5. Juhoameričan sa od roku 2007 stal prvým čilským víťazom podujatia na tvrdom povrchu. Po úspešnom ťažení ho v prvom kole Australian Open čaká duel s Američanom Kovacevicom.