Maguire po prehre spomína naivitu United, ten Hag stále verí v prienik do TOP 4

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Maguire po prehre spomína naivitu United, ten Hag stále verí v prienik do TOP 4
United nenadviazali na sériu výhier.
United nenadviazali na sériu výhier.TASR
Manchester United doma utrpel šokujúcu prehru s Fulhamom. Kormidelník Erik ten Hag (54) uviedol, že napriek tomu môže jeho tím ešte stále dohnať osembodový odstup od Aston Villy a dostať sa do prvej štvorky Premier League. Harry Maguire (30) hovoril o naivnom závere zápasu.

Alex Iwobi sa presadil v siedmej minúte nadstaveného času duelu na Old Trafforde, čím Fulham šokoval domáci tím United. Na tamojšom štadióne zaknihoval celok z Londýna prvé víťazstvo od roku 2003 a len druhé za 61 rokov.

Red Devils predtým neprehrali v ostatných piatich ligových zápasoch, ale rastúci optimizmus narušilo nečakané zaváhanie. "Povedal som, že od januára stále hráme finále, vyhrali sme ich už veľa. Teraz sme jedno prehrali," vravel ten Hag.

"Celkovo sme v priebehu prvých 60 minút nerobili dosť. Keď sme prehrávali, naša reakcia bola skvelá, a to najmä keď sme vyrovnali. Nakoniec sme ale boli naivní, o protiútok sme sa snažili s príliš veľa hráčmi," vyjadril sa strelec gólu Harry Maguire.

Holanďanov káder je po 26 zápasoch na šiestom mieste tabuľky so 44 bodmi, zatiaľ čo Villans, ktorí v sobotu zdolali Nottingham 4:2, ich majú na konte 52. Prehra United prišla tri dni po tom, čo nový spolumajiteľ Jim Ratcliffe prisľúbil, že zosadí z trónu úhlavných rivalov Manchester City a Liverpool.

Ten Hag uviedol, že budúcnosť zostáva pozitívna, pričom poukázal na to, že mužstvo postihli zranenia. Posledným menom na zozname zranených je útočník Rasmus Højlund, ktorý skóroval v predchádzajúcich šiestich ligových vystúpeniach. Absentuje aj Luke Shaw. "Musíte vidieť širší obraz, ten vyzerá veľmi dobre. Ideme správnym smerom. Keď máme k dispozícii všetkých hráčov, sme veľmi dobrý tím," dodal kouč.