Pozitívne správy pre Real, Militao je po siedmich mesiacoch späť v zápasovej nominácii

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pozitívne správy pre Real, Militao je po siedmich mesiacoch späť v zápasovej nominácii
Militao v nedeľu pravdepodobne ešte nenastúpi, ale je opäť o krok bližšie k návratu na súťažné trávniky.
Militao v nedeľu pravdepodobne ešte nenastúpi, ale je opäť o krok bližšie k návratu na súťažné trávniky.AFP
Carlo Ancelotti (64) oznámil, že v nominácii na zápas 30. kola španielskej La Ligy, v ktorom Real Madrid privíta na Santiago Bernabéu Athletico Bilbao v nedeľu o 21:00, nebude chýbať uzdravený stopér Éder Militao (26).

Real Madrid sa môže tešiť, Militao je späť. Brazílčan sa vracia do nominácie po viac ako siedmich mesiacoch od pretrhnutia predného skríženého väzu v ľavom kolene. K jeho zraneniu došlo v súboji 1. kola sezóny práve proti Athleticu na San Mamés.

Ancelotti nechcel čakať s oficiálnou nomináciou na zápas, vytúžený návrat stopéra oznámil na tlačovej konferencii: "Militao je späť, čo je najdôležitejšia správa. Samozrejme, ešte nie je stopercentne fit, zotavil sa však veľmi dobre. Počas reprezentačnej prestávky sme mali smolu s Courtoisom, ale čoskoro bude späť aj on," povedal Talian.

Neočakáva sa, že Militao bude v základnej zostave, respektíve že odohrá väčšiu porciu minút po takej dlhej pauze. Na druhej strane môže Madridčanov tešiť jeho prítomosť počas stretnutia aspoň na lavičke náhradníkov. 

Real Madrid - Athletico Bilbao (nedeľa, 21:00)