Dúbravku čaká ďalší náročný test. Newcastle chce zabudnúť na trápenie a zranenia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dúbravku čaká ďalší náročný test. Newcastle chce zabudnúť na trápenie a zranenia
Dúbravka chce podržať trápiaci sa Newcastle.
Dúbravka chce podržať trápiaci sa Newcastle.Profimedia
Newcastle United stojí pred ďalšou veľkou skúškou. V ligovom prostredí sa bude snažiť odraziť od vypadnutia z Ligy majstrov, no stále mu chýbajú viacerí kľúčoví hráči. Eddie Howe (46) sa opäť musí popasovať s tvorbou zostavy.

Kieran Trippier bude v domácom zápase s Fulhamom chýbať pre suspendáciu, zatiaľ čo niekoľko pravidelne nastupujúcich hráčov naďalej trápia zranenia. 

"Uvidíme, ako na tom bude Anthony Gordon. V tomto období mal ťažké zranenie a niekoľko injekcií Joe Willock, do januára určite nebude späť. To isté aj Harvey Barnes, nebude potrebovať operáciu, no čakáme, kedy sa vráti," uviedol Howe.

Newcastle, ktorý je v lige siedmy, prehral posledné tri súťažné vystúpenia vrátane stredajšieho neúspechu s AC Miláno. Domáca prehra ukončila prvé ťaženie klubu v Lige majstrov po 20 rokoch.

"Je tu určitá bolesť a trápenie, ale to v profesionálnom futbale nemôže pretrvávať. Obrat je veľmi rýchly, teraz sa sústredíme na Fulham. Bude to veľká skúška našej schopnosti reagovať. Musíme to prekonať," dodal kouč tímu "Magpies"

Ďalší test čaká aj Martina Dúbravku, ktorý bude čeliť strelecky disponovanému mužstvu "The Cottagers". Londýnsky celok ide do súboja s Newcastlom po dvoch zhodných víťazstvách 5:0 nad Nottinghamom Forest a West Hamom United. Slovenský gólman si bude chcieť pripísať prvý triumf od svojho návratu do základnej zostavy "strák".