Niké liga ONLINE: Ružomberok ukončil víťaznú sériu Slovana, Trnava vyhrala

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Niké liga ONLINE: Ružomberok ukončil víťaznú sériu Slovana, Trnava vyhrala
Aktualizované
Trnava vyhrala piaty zápas po sebe.
Trnava vyhrala piaty zápas po sebe.TASR
Najvyššia slovenská futbalová súťaž píše svoju 31. kapitolu. Historicky premiérovo pod názvom Niké liga. Ročník 2023/2024 sa dostal za polovicu základnej časti, na rad prichádza 16. kolo. Program, výsledky, zmeny či ďalšie informácie sledujte v našom pravidelnom online trackeri na Flashscore Správach.

PROGRAM 16. KOLA

PIATOK

Košice - Michalovce 2:1

Sumár

Návrat

SOBOTA

Banská Bystrica - Dunajská Streda 0:0

Trenčín - Podbrezová 1:2

Zlaté Moravce - Žilina 1:2

Sobotný sumár

NEDEĽA

Trnava - Skalica 2:0

Slovan Bratislava - Ružomberok 2:2

Nedeľný sumár

Výsledky 16. kola slovenskej Niké ligy.
Výsledky 16. kola slovenskej Niké ligy.Flashscore

3. DECEMBER

20:11 - Prinášame vám hodnotenia trénerov po zápase medzi Slovanom a Ružomberkom.

Vladimír Weiss st., tréner Slovana: "Pre nás je to strata bodov, ale mužstvu nemám čo vyčítať. Netrafil som sa dnes do zostavy, neboli sme v prvom polčase silní v ofenzíve. Dostali sme dva lacné góly a súper si za rozumnú taktiku bod zrejme zaslúžil. Ťažko sa dobýjala jeho defenzíva. Chceli sme to v druhom polčase otočiť, prišli Barseghjan a Strelec, ale boli tam len pološance. Každá séria sa raz skončí, naša sa skončila dnes. Verím, že keď si mužstvo oddýchne, bude úspešné v zostávajúcich zápasoch jesennej časti."

Ondřej Smetana, tréner Ružomberka: "Chceli sme Slovanu uchmatnúť nejaké body a tomu sme prispôsobili taktiku. Jediná cesta bola dobre organizovaná defenzíva. Sme v situácii, že chceme začať zbierať body. Nemohli sme si to rozdať so Slovanom v ofenzíve, naivný futbal by mohol znamenať výprask. Chalani to odmakali, musím ich pochváliť za výkon najmä v obrane."

19:28 - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava remizovali v nedeľňajšom zápase 16. kola Niké ligy s MFK Ružomberok 2:2. Úradujúci majster nenatiahol sériu ligových triumfov na jedenásť a jeho náskok na čele tabuľky pred MŠK Žilina sa po víkende zmenšil na štyri body. Ružomberok figuruje na 8. mieste a na účasť v hornej šestke stráca osem bodov. Viac v článku.

Tabuľka Niké ligy po šestnástom kole.
Tabuľka Niké ligy po šestnástom kole.Flashscore

17:52 - Prinášame vám hodnotenia trénerov po zápase medzi Trnavou a Skalicou.

Michal Gašparík, tréner Spartaka: "So Skalicou máme vždy ťažké zápasy, sú dobre organizovaní, nedarí sa nám s nimi streliť rýchly gól, ktorý by otvoril hru a tak to bolo aj dnes. Potrebovali sme byť trpezliví. Som spokojný, že chalani aj po štvrtkovom zápase vysoko napádali, boli sme dobre pohybliví a kombinácie vyzerali solídne, len sme to v prvom polčase vo finálnej fáze nevedeli doklepnúť. To sa nám podarilo v druhom polčase. Pomohol nám prvý gól, škoda, že sme nepridali druhý skôr, priniesol by ešte väčší pokoj do mužstva. S výsledkom sme spokojní, hru sme mali celý zápas pod kontrolou a zaslúžene sme vyhrali."

Pavol Majerník, tréner Skalice: "Budem veľmi stručný, dnes z našej strany nie je čo hodnotiť, podali sme veľmi zlý výkon, Trnava bola vo všetkých herných činnostiach o triedu lepšia a zaslúžene zvíťazila."

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

16:54 - Spartak Trnava zvíťazil v 16. kole Niké ligy nad Skalicou 2:0. "Červenočierni" mali v zápase veľa šancí, dlho si však nepotykali s koncovkou. Viacero dobrých príležitostí spálil hlavne trnavský hrotový útočník Ďuriš. Viac v článku.

15:12 - Už pri rozlosovaní jesennej časti Niké ligy sa ozývali prvé negatívne hlasy o zaradení troch kôl na december. Kritika sa naplno prevalila po úvodných stretnutiach 16. kola, pretože počasie výrazne poškodilo futbal a podmienky boli takmer na všetkých štadiónoch nevyhovujúce pre samotných hráčov. Viac v článku.

14:20 - "Na zápas s Dunajskou Stredou prišlo tristo ľudí a ja tých ostatných chápem, že si radšej futbal pozrú doma v teple. My sme profesionáli, ak nám to prikážu, hrať budeme, hoci tiež by sme boli radi, ak by sa aj nám vyšlo trochu v ústrety. Zdravie je prvoradé," odkázal Róbert Polievka po stretnutí. Viac v článku.

13:22 - Hráči "Ruže" sa posilnili posledným úspechom, postupom cez Pohronie do jarnej fázy Slovenského pohára: "Bol to dôležitý krok. Všetci sme radi, že sme to zvládli. Mohli sme aj pretočiť zostavu. Dať priestor viacerým hráčom, zapojiť ich, vidieť ich v zápase. Podarilo sa nám postúpiť, čo nebýva vždy jednoduché a čo je v pohároch známe. Sme radi, že sme to zvládli aj keď sme si to samozrejme asi všetci predstavovali trošku ľahšie, ale ako hovorím, tieto zápasy sú ošemetné," vyjadril sa tréner Smetana.

12:38 - Do nedeľného duelu proti Slovanu nebudú môcť pre zranenie v drese Ružomberka zasiahnuť Kristóf Domonkos a Štefan Gerec.

12:01 - Ružomberok vstupuje do ťažkého zápasu na pôde majstra dobre naladený, veď pred týždňom porazil v lige Trenčín a následne vyradil zo Slovenského pohára hráčov Pohronia. Tréner Ondřej Smetana sa postaví tímu, za ktorý v roku 2012 nastupoval ako hráč. 

Posledné zápasy Ružomberka.
Posledné zápasy Ružomberka.Flashscore

11:28 - Len v troch z posledných dvadsiatich ligových duelov medzi Slovanom a Ružomberkom bol rozdiel v skóre vyšší než jednogólový. Vždy to bolo v prospech bratislavského celku.

"Táto štatistika napovedá, že Ružomberok dokáže byť na nás dobre pripravený a zodpovedne vychádza z defenzívneho postavenia. Často sme proti nemu rozhodli až na konci. Určite by nám pomohlo, ak by sa nám podarilo otvoriť zápas trošku skôr a dali by sme gól. Pre mužstvo, ktoré chce tvoriť, to dokáže byť na náročnejšom teréne pri snahe o kombináciu ťažšie. Musíme však byť pripravení na všetky scenáre," povedal asistent hlavného trénera Boris Kitka.

"Očakávame, že Ružomberok zostane verný posledným zápasom, v ktorých vychádzal zo zabezpečenej obrany v hlbšom bloku, a odtiaľ vyráža do rýchlych brejkov. Vyšlo mu to aj v poslednom stretnutí s Trenčínom. Na dnešnom tréningu sme s hráčmi rozoberali, čo bude zajtra veľmi dôležité. Bude to aj o trpezlivosti v ofenzívnej fáze. Ak aj prídu straty, možno aj kvôli terénu, musíme zostať trpezliví a počkať si na šance, ktoré verím prídu, a proti dobre brániacemu súperovi sa aj strelecky presadíme," tvrdí Kitka.

Posledné tri zápasy odohral Slovan v troch rôznych súťažiach.
Posledné tri zápasy odohral Slovan v troch rôznych súťažiach.Flashscore

10:52 - Skalica sa pokúsi favorita prekvapiť. V jeho mužstve sa nachádza Ján Vlasko, ktorý má v drese Spartaka svoju minulosť. Posledné týždne vynechal pre zdravotné problémy, vrátil sa naposledy proti Banskej Bystrici. "V Trenčíne som si natrhol väzy v členku, takže som musel minimálne štyri týždne pauzovať. Nie je to nič príjemné, nakoľko som vedel, že budem vyše mesiaca bez futbalu v období, keď som sa už začínal cítiť dobre na ihrisku," povedal pre klubový web.

Verí, že Záhoráci môžu v "malom Ríme" uspieť: "Spartak je favorit stretnutia, ale my sme s nimi vždy odohrali vyrovnanú partiu. Myslím, že vonku zbierajú viac bodov ako doma, takže by to mohlo takto ďalej pokračovať. Určite by pre nás bolo pekné, ak by sme si nejaký ten bodík priviezli domov," vyjadril sa Vlasko.

Posledné vzájomné zápasy.
Posledné vzájomné zápasy.Flashscore

10:10 - Trnavčania musia riešiť aj zranenia. Zápas s Ludogorcom nedohral Lukáš Štetina, ktorý bude zrejme pauzovať dlhšie, ale do hry vrátili uzdravení Bernát a Mikovič. Po najdlhšej pauze aj Marco Djuričin. Ten vynechal pre chorobu viac ako tri mesiace. "Bol som šťastný a bolo to nádherné, keď som vo štvrtok počul ako fanúšikovia kričia moje meno. Som im veľmi vďačný. V zápase to ešte nebolo úplne ono, situácie, v ktorých som bol, sa dali riešiť aj inak. Potrebujem ešte hernú prax a dúfam, že to bude lepšie," nechal sa počuť.

9:48 - Trnavský tréner Michal Gašparík pre klubový web hovoril priamo: "Na Skalicu zostavu pretočíme. Čaká nás hrozný zápas. Bude zlé počasie zima, príde málo ľudí a dostaneme sem Skalicu, ktorá pravdepodobne bude čakať v bloku a brániť. Predtým sme hrali ťažký duel, ktorý ma za posledných desať minút unavil tak, ako predchádzajúcich 85 minút. Bolo to hore dolu, šance, ktoré oni zahadzovali a my sme zlyhávali v prechodovej a predfinálnej fáze. Po takomto zápase bude veľmi ťažké nastaviť hráčov v hlavách. Fyzicky to zvládneme, dáme aj čerstvých hráčov, ale neviem ako bude vyzerať hlava na úplne opačný zápas," povedal.

Postavenie oboch tímov v tabuľke.
Postavenie oboch tímov v tabuľke.Flashscore

9:22 - V nedeľu privíta Spartak hráčov Skalice a bude sa snažiť natiahnuť svoju štvorzápasovú víťaznú sériu. V prvom vzájomnom stretnutí sa zrodila bezgólová remíza a tá sa Trnave málila.

8:59 - Skalica počas týždňa ukončila spoluprácu s kolumbijským obrancom Brayamom Palaciosom a momentálne sa v tíme nenachádza ani Yann Yao, ktorý pre problémy s vízami musel vycestovať domov do Afriky.

8:22 - Slovan vyhral proti Ružomberku posledné tri vzájomné zápasy, Liptáci naposledy zvíťazili v septembri 2021. V tabuľke ich delí osem priečok a 21 bodov.

7:39 - Slovan si vo štvrtok zabezpečil postup do jarnej časti Konferenčnej ligy a v Niké lige ťahá skvelú sériu desiatich výhier po sebe. Naposledy nebodoval ešte v polovici septembra proti Dunajskej Strede.

6:31 - Šestnáste kolo Niké ligy uzavrie nedeľný program, v ktorom sa predstavia obaja pohároví zástupcovia. Trnava doma hostí Skalicu, Slovan zas privíta Ružomberok. O favoritoch sa dlho nemusíme baviť.

Posledné vzájomné zápasy.
Posledné vzájomné zápasy.Flashscore

2. DECEMBER

17:44 - Prečítajte si hodnotenia trénerov k zápasu medzi Zlatými Moravcami a Žilinou.

Michal Hipp, tréner ViOn-u: " V prvom rade by som chcel pogratulovať vedeniu Žiliny k obrovskému úspechu, teda k tomu, že sa dostali do jarnej časti mládežníckej Ligy majstrov. Je to u nás nedocenené a svedčí to o výbornej práci klubu. Ohľadom zápasu, terén značne ovplyvnil jeho priebeh. Pred zápasom som si myslel, že bude viac nahrávať nám, ale nebolo to tak. Môjmu tímu slúži ku cti, že to nezabalil a podarilo sa mu aspoň znížiť, no prišla červená karta. Hnevá ma, že to vylúčenie prišlo po situácii, na ktorú sme sa pripravovali."

Jaroslav Hynek, tréner Žiliny: "Vedeli sme, že terén bude v zlom stave, a hoci sú i horšie trávniky, tak dnes to bolo naozaj na zváženie, či sa malo hrať alebo nie. Vedeli sme, že budeme musieť viac a skôr striedať rýchlostné typy, ktoré to na takomto trávniku stojí mnoho síl. Nebyť pokutového kopu, tak by sme to pravdepodobne zvládli bez väčších problémov. Hoci podľa záznamu asi nemal byť, no VAR sme k dispozícii nemali. Celkovo to ale bolo náročné ako pre hráčov či trénerov, tak aj pre rozhodcov."

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

17:44 - Prečítajte si hodnotenia trénerov k zápasu medzi Banskou Bystricou a Dunajskou Stredou.

Mário Auxt, tréner B. Bystrice: "Zápas sa hral na ťažkom teréne, ale oba tímy sa snažili hrať kombinačne, snažili sa hrať futbal. To bolo pozitívne. Bolo tam však aj viac taktického vyčkávania, z toho vyplynulo menej šancí na góly. Moji zverenci pristúpili k tomuto zápasu zodpovedne, išli na sto percent, vyrovnali sa s podmienkami i s dobrým súperom. Chýbali iba góly. Remíza je podľa mňa spravodlivá."

Xisco Muňoz, tréner Dunajskej Stredy: "Bol to dobrý zápas z oboch strán, nechýbala mu intenzita, takisto šance na jednej i druhej strane. Pri troške šťastia mohli padnúť nejaké góly. Zamerali sme sa na silné stránky domáceho celku. Bystričania majú dobrý prechod do útoku i samotný útok. Som rád za výkon, ktorí moji zverenci na ihrisku podali. Hralo sa v ťažkých podmienkach. Bolo tu náročné hrať kvalitný futbal, ale išli sme na sto percent. Pozitívom je, že sme uhrali vzadu druhý zápas po sebe nulu."

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

14:23 - V kádri ViOn-u pôsobia aj viacerí "ex-šošoni" - Samuel Suľa, brankár Matej Slávik (rekonvalescent po operácii), stopéri Matej Moško (chýba pre otras mozgu) a Richard Nagy, ďalší krajný obranca Vladimír Majdan, stredopoliar Miroslav Gono či navrátilec Filip Balaj.

13:28 - ViOn, ktorý vyzve žilinského oponenta, stále nemá k dispozícii plnú silu. S tréningovým procesom podľa klubového webu už síce začalo duo Moško a Tumma, no štarty oboch hráčov v zápase s MŠK sú nepravdepodobné. Mužstvo sa naďalej musí zaobísť aj bez Kvoceru a Slávika.

12:12 - Okrem boja o stred tabuľkového poľa sa uskutoční aj duel druhej Žiliny, ktorá pricestuje na ihrisko posledných Zlatých Moraviec.

"Chceme odolať veľkej vôli Moraviec zlomiť sériu a odraziť sa odo dna. Potrebujeme k tomu pristúpiť maximálne naplno. Možno nám chýba kúsok, aby sme boli k prvej šestke. Avšak, Ružomberku minulú sezónu chýbalo uhrať jeden bod v štyroch stretnutiach a nedokázal to. Môže sa to kedykoľvek zvrtnúť, napríklad teraz Trenčín. Musíme byť pracovití, pokorní a ísť za tým. Takto sa chystáme na Moravce, aj s dávkou sebavedomia. Všetci vieme, o čo hráme," vyjadril sa Jaroslav Hynek, český tréner žilinského MŠK.

11:14 - Do Banskej Bystrice zavíta káder DAC, ktorý už naplno zarezáva pod vedením nového kormidelníka Xisca Muňoza. "V príprave sme sa sústredili hlavne na to, aby každý z nás čo najkvalitnejšie pochopil, čo od nás nový tréner vyžaduje. Myslím si, že už sme spolu dostatočný čas, aby sme sa s trénermi spoznali a aj naša zohranosť sa posunula,“ hodnotil Matej Trusa.

Posledné vzájomné duely Dukly a DAC.
Posledné vzájomné duely Dukly a DAC.Flashscore

10:19 - Svoje myšlienky pred súbojom Podbrezovej v Trenčíne ponúkol asistent trénera "železiarov" Štefan Markulík: "Vzhľadom na počasie je fajn, že zápas hráme na umelej tráve. Trenčín je charakteristický silnou kombináciou, má výborné individuality v krídelných priestoroch a predovšetkým v domácom prostredí je veľmi nepríjemný. Chceme nadviazať na výkon z posledného duelu, ťažiť z našich princípov hry a stretnutie herne i výsledkovo zvládnuť."

09:15 - Pri pohľade na rozhranie prvej a druhej polovice tabuľky Niké ligy si 16. kolo prichystalo dva veľmi zaujímavé sobotné duely. Obstarajú ich štyri mužstva, ktoré s nachádzajú v rozmedzí dvoch bodov. Šiesta banskobystrická Dukla s 25 bodmi privíta 27-bodový DAC. Rovnaký počet ako Bystričania má na svojom konte aj Trenčín, ktorý hostí 26-bodovú Podbrezovú. Výsledky oboch zápasov tak môžu poriadne premiešať poradím na pozíciach štyri až sedem.

08:00 - Magda takmer hrdinom, je smoliarom. Už to bolo na palicu, tvrdí Kira po najhoršom výkone.

1. DECEMBER

20:57 - Prinášame vám niektoré ohlasy na piatkovú predohrávku medzi Košicami a Michalovcami.

Ján Kozák ml., tréner FC Košice: "Je to pre nás veľmi dôležité víťazstvo. Po príchode do klubu som videl, že atmosféra nie je najlepšia a že potrebuje pozitívny výsledok, pretože hráči pracovali naozaj tvrdo. Som rád, že hráči, ľudia v klube a fanúšikovia zažili po dlhom čase pocit víťazstva. Každý konečne očakával nejaké body. Michalovčania si vytvorili na môj vkus veľa príležitostí. Mali sme dnes aj šťastie. Bol to veľmi ťažký zápas a verím, že tento výsledok nás povzbudí."

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Daniel Magda, obranca, strelec gólu MFK Zemplín Michalovce: "V prvom polčase sme mali dosť šancí, žiaľ, nevyužili sme ich a nevyužili sme ani penaltu. Spravili sme chyby, po ktorých sme inkasovali. Ku koncu zápasu sme síce vyrovnali, ale po ďalšej chybe sme dostali gól a už sa s tým nedalo nič robiť. Bol to pre nás smoliarsky zápas, domov ideme smutní."

Štatistický pohľad na piatkovú predohrávku.
Štatistický pohľad na piatkovú predohrávku.Flashscore

19:23 - Futbalisti Košíc vyhrali v piatkovej predohrávke 16. kola Niké ligy proti Michalovciam a ukončili desaťzápasovú sériu prehier. Zemplínčania stále čakajú na prvé víťazstvo, ostávajú na predposlednej priečke. Viac v článku.

15:18 - Košičania budú chcieť na domácej pôde vo východniarskom derby pretrhnúť šnúru desiatich prehier. V Niké lige naposledy bodovali 2. septembra, keď na vlasntom štadióne porazili ViOn. Určite nemajú v pláne prekonať negatívny rekord, ktorí držia Trenčania. Tí v sezóne 2007/08 ťahali od konca októbra do apríla sériu 12 duelov bez bodu.

14:16 - V Skalici sa dlho nezdržal. Záhoráci ukončili spoluprácu s kolumbijským obrancom.

13:37 - V niečom špecifický bude súboj na východe pre Kristiho Qoseho. Albánsky futbalista totiž v sezóne 2016/17 z PAOK-u Solún hosťoval práve v Michalovciach. Neskôr obliekal dresy Ružomberka, Karvinej a Plzne, odkiaľ sa pred jarnou časťou minulého ročníka vrátil na Zemplín. Pred štartom novej sezóny ale prestúpil do Košíc.

Pred Košicami pôsobil Qose práve v Michalovciach.
Pred Košicami pôsobil Qose práve v Michalovciach.Flashscore

12:48 - Pohárový stret Košíc s Michalovcami si zo súčasných kádrov pamätajú štyria hráči na každej strane. Za Zemplínčanov vtedy hrávali Vaško, Magda, Bednár a Volanakis. Košické farby hájili Kira, Jonec, Pačinda a Liener.

11:23 - Okrem augustového súboja odohralo košické FC s Michalovčanmi aj pohárový duel. V sezóne 2020/21 si zmerali sily v Slovnaft Cupe. Pôvodne proti sebe hrať nemali, ale všetko zmenila neslávne známa pandémia a rozhodnutie SFZ, že v súťaži budú pokračovať už len profesionálne kluby. Prvoligový Zemplín a druholigové Košice sa stretli v Poprade, po penaltovom rozstrele postúpil tím z metropoly východu. 

10:31 - Víkend 16. kola Niké ligy otvorí duel nižšie postavených tabuľkových susedov z východu Slovenska. Desiate Košice privítajú jedenáste Michalovce, medzi mužstvami je rozdiel dvoch bodov. Oba celky sa doposiaľ v najvyššej súťaži stretli iba raz - v piatom kole aktuálneho ročníka vyhrali Košičania na Zemplíne 2:0.

09:29 - Podbrezová v nedeľu ukončila domácu neporaziteľnosť, Trnava pokračuje vo veľmi dobrých výsledkoch na trávnikoch súperov, kde ešte neprehrala. Na Horehroní sa v Zápase mesiaca Niké ligy bolo na čo pozerať. Viac v článku.

09:01 - Do pätnásteho kola vstupujú Podbrezová a Slovan ako tímy s najlepšou ofenzívou v súťaži, strelili po 35 gólov. O dva menej zaznamenala Žilina (33). Na opačnom póle sú Košice s 35 inkasovanými zásahmi, defenzívou sa pýšiť nemôžu ani Michalovce (33) či Zlaté Moravce (27). ViOn sa zatiaľ presadil celkovo len sedemkrát.

Najproduktívnejší hráč Róbert Polievka má skvelé štatistiky.
Najproduktívnejší hráč Róbert Polievka má skvelé štatistiky.Flashscore

08:29 - Brankár Vozinha z Trenčína udržal už sedemkrát čisté konto. V piatich prípadoch sa to podarilo Richardovi Ludhovi, Dominikovi Takáčovi, Ľubomírovi Belkovi a Milanovi Borjanovi.

08:01 - Na čele tabuľky strelcov sa momentálne nachádza deväťgólový Róbert Polievka nasledovaný Dávidom Ďurišom, ktorý sa presadil osemkrát. Sedem zásahov majú Aleksandar Čavrič a Martin Rymarenko. Šesťkrát sa trafili Mark Assinor, Tigran Barseghajn a Dávid Strelec. Ten je spoločne s Petrom Kováčikom a Polievkom najlepším asistentom (6). V súčte je najproduktívnejší Polievka (9+6).

07:47 - Kolo číslo 15 prinieslo kvalitné individuálne výkony, z ktorých sme pre vás vytvorili ideálnu jedenástku jednotlivcov z Niké ligy. Viac v článku.

Výsledky predošlého 15. kola Niké ligy.
Výsledky predošlého 15. kola Niké ligy.Flashscore

07:28 - Slovan Bratislava má na prvom mieste tabuľky šesťbodový náskok a ťahá sériu 10 výhier v Niké lige. Druhá Žilina má o dva body viac ako tretia Trnava. Prvá šestka je poriadne vyrovnaná, keďže Dunajská Streda zaostáva o tri body. Podbrezová klesla na piatu priečku, na šiestej je Banská Bystrica, ktorá preskočila už siedmy Trenčín. Nedarí sa Košičiam, tie majú sedem bodov a ich náskok pred stále na výhru čakajúcimi Michalovcami a Zlatými Moravcami sa zmenšuje.

07:00 - Pred nami je ďalšie kolo Niké ligy. Opäť vás vítame pri pravidelnom trackeri. Tradične si v ňom počas víkendu budete môcť prečítať najnovšie správy, ktoré hýbu najvyššou slovenskou súťažou. K predošlému kolu sa môžete vrátiť pohľadom cez udalosti.

Tabuľka pred štartom 16. kola Niké ligy.
Tabuľka pred štartom 16. kola Niké ligy.Flashscore