Režisér Tkachuk pri všetkých góloch Ottawy, Lankinen s kariérnym maximom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Režisér Tkachuk pri všetkých góloch Ottawy, Lankinen s kariérnym maximom
Brankár v drese Predators s takmer 50 zákrokmi.
Brankár v drese Predators s takmer 50 zákrokmi.Profimedia
V každom z trojice ostatných stretnutí zámorskej profiligy sa z výhry tešili hosťujúci káder. Ústrednými postavami svojich tímov boli Tkachuk, Lankinen, Gaudreau a Laine.

New York Rangers - Ottawa Senators 2:3 pp

Senators, ktorí momentálne patria k najhorším tímom NHL, zamierili na ľad Rangers bojujúcich o prvú osmičku Východnej konferencie. Hostia nemali nádej na cenný trojbodový skalp, až kým neprišla posledná minúta a zápas do svojich rúk prebral Brady Tkachuk.

Americký útočník v druhej tretine asistoval na gól a 49 sekúnd pred záverom vyrovnal skóre stretnutia, aby v piatej minúte predĺženia svojím stým presným zásahom rozhodol o výhre domáceho celku. Bol pri každom góle kádru z New Yorku a stal sa hlavným strojcom víťazstva.

New York Islanders - Nashville Predators 1:4

Prvý vzájomný stret oboch celkov skončil deväťgólovou prestrelkou v prospech Predators. Ďalší súboj priniesol o niečo menej gólov, no z výhry sa tešil rovnaký tím. Jedným z dôležitých faktorov bol Matt Duchene, ktorý v dueli obstál s bilanciou 1+2. Zlomový bol aj výkon gólmana Lankinena a jeho kariérne maximum 49 zákrokov.

Winnipeg Jets - Columbus Blue Jacktes 1:4

Povzbudzujúci víťazný zápis si pripísali hráči Columbusu, ktorí sa nachádzajú na poslednej priečke východu. Postarali sa o to najmä trojbodový Johnny Gaudreau a dvojgólový Patrik Laine. Aj napriek výhre ostali Blue Jackets na dne tabuľky svojej konferencie.

Zmienky