Slovenskí futbalisti do 20 rokov nestačili na rovesníkov z Japonska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Slovenskí futbalisti do 20 rokov nestačili na rovesníkov z Japonska
Hlavný tréner Albert Rusnák.
Hlavný tréner Albert Rusnák.Profimedia
Slovenskí futbalisti do 20 rokov neuspeli v prvom prípravnom stretnutí v Španielsku, keď vo štvrtok prehrali s rovesníkmi z Japonska.

Japonsko - SLOVENSKO 3:2 (1:0)

Góly SR: 85. Sliacky, 88. Jambor (z 11 m)

Na Pyrenejskom polostrove si zverenci trénera Alberta Rusnáka zahrajú ešte v piatok s Indonéziou a v pondelok so Saudskou Arábiou. Slovenský futbalový zväz (SFZ) o tom informoval na svojej oficiálnej webovej stránke.

Albert Rusnák, tréner SR: "Mali sme dobrý vstup do zápasu, keď sme boli aktívni a po hlavičke Kóšu, ktorá skončila na brvne, sme mohli ísť do vedenia. Potom sme začali ľahko strácať lopty. Súper prevzal iniciatívu a využil naše zlé bránenie. Dal prvý gól. V druhom polčase sme chceli zrýchliť našu hru, byť viac agresívnejší. Opäť sme inkasovali po štandardnej situácii, pri ktorej sa zrazil náš hráč s brankárom a pri treťom sme prepadli v defenzíve pri rýchlej rozohrávke súpera."

"Potešila ma naša reakcia po treťom góle, keď mužstvo išlo za gólom svojou útočnou aktivitou. Vyústením našich dvoch presných zásahov bolo presadenie sa v krídelných priestoroch a spresnenie kombinácií. Hráči urobili rozdielové veci, ktoré sú potrebné pre dosiahnutie gólu. Pre nás všetkých to bola výborná skúsenosť do budúcna hrať proti súperovi s takýmto herným systémom. Proti Indonézii dostanú priestor ďalší hráči, no musíme našu hru zrýchliť smerom dopredu a v defenzíve dbať na väčšiu zodpovednosť a kompaktnosť celého tímu.“