Rybakinová opäť vo finále v Miami, Marozsán proti Zverevovi neuspel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rybakinová opäť vo finále v Miami, Marozsán proti Zverevovi neuspel
Marozsán v Miami dohral.
Marozsán v Miami dohral.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 28. marca?

23:00 - Jelena Rybakinová zahrala v druhom sete proti Viktorii Azarenkovej len päť fiftínov, čím si vytvorila nelichotivý nový osobný rekord. Napriek tomu trojnásobnú šampiónku zdolala 6:4, 0:6, 7:6 a po roku opäť postúpila do finále tisícky v Miami. O svoj tretí titul na okruhu WTA 1000 sa stretne s Jekaterinou Alexandrovovou či Danielle Collinsovou.

20:30 - Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5. Viac v článku.

15:35 - Michal Krajčí sa neprebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ITF WTT M25 v Trnave. Držiteľ voľnej karty nestačil v druhom kole na štvrtého nasadeného Jakuba Nicoda z Českej republiky a podľahol mu 3:6, 2:6 za 73 minút. Devätnásťročný zverenec trénera Mareka Semjana v NTC bol posledným slovenským zástupcom v dvojhre na trnavskom turnaji.

14:44 - Viktória Hrunčáková vyhrala zápas 2. kola turnaja W50 Murska Sobota. Na slovinskom tvrdom povrchu zvládla tajbrejk tretieho setu duelu s Polinou Iatcenkovou a po dvoch hodinách a 21 minútach sa radovala z triumfu 3:6, 6:2 a 7:6 (2). Vo štvrťfinále si zmeria sily s Britkou Katy Dunneovou.

10:50 - Renáta Jamrichová si na turnaji W15 Sharm ElSheikh zahrá štvrťfinále. Na Egyptskom podujatí najprv postúpila po skreči krajanky Kataríny Strešnákovej, následne zvládla prekážku v podobe Poľky Kuczerovej, ktorú zdolala 6:3 a 6:2. Najbližšie ju tak čaká slovenský derby zápas proti Salme Drugdovej.

09:25 - Veľké zmeny vo svete tenisu? Kus z koláča si chcú ukrojiť aj hráči.

06:44 - Štvrtkový program v Miami ponúkne v mužskej časti turnaja súboj o semifinále medzi Nemcom Alexandrom Zverevom a Maďarom Fabianom Marozsánom. Finalista z roku 2018 sa pokúsi vyzrieť na súpera, na ktorého rakete skončili na Floride už dvaja hráči elitnej desiatky - Holger Rune a Alex de Minaur.

05:59 - Jekaterina Alexandrovová si pripísala už druhé víťazstvo v rade nad hráčkou z TOP 5. V Miami vyradila domácu Jessicu Pegulovú po setoch 3:6, 6:4, 6:4 a nadviazala na skalp svetovej jednotky Igy Swiatekovej. Aktuálne 16. hráčka sveta prekonala svoje tamojšie maximum a postúpila do svojho druhého semifinále na podujatí WTA 1000. O svoje prvé finále si zahrá proti ďalšej domácej hráčke Danielle Collinsovej. Viac v článku.

05:49 - Daniil Medvedev nestratil set ani vo svojom štvrtom zápase na tohtoročnom Masters v Miami. Obhajca titulu vo štvrťfinále zdolal Nicolása Jarryho z Čile 6:2, 7:6 a postúpil do semifinále, v ktorom vyzve Jannika Sinnera. S Talianom naposledy vyhral vlani na Floride v zápase o titul. Odvtedy proti nemu prehral štyri duely v rade vrátane finále tohtoročného Australian Open. Viac v článku.